Våra rum

Mysigt och charmigt med väl valda interiörer, och i all sin enkelhet, unikt med sina välplanerade kvadratmetrar. Våra dubbelrum är mycket små men otroliga. Vi driver vårt Gästgiveri i privat regi i vårt egna hem.

Gästgiveriet utgör hela övre våningsplanet samt två fristående hus på tomten som kallas Lillstugan och Sviten. Rummen är utrustade med 120, 140 och 160 cm sängar, kuddar och täcken från Carpe Diem.

Boka rum

All interiör och exteriör har bytts ut. Samtliga inventarier är nyinköpta.
Gästgiveriet har fullt utrustade bekvämligheter för att tillgodose våra gäster.

Våra rum

Detta ingår i din bokning och gäller samtliga rum

  • Lakan och handdukar
  • Schampo och balsam
  • Fri Wifi

Fem toaletter och fyra duschar varav tre toaletter och duschar är gemensamma, de andra är anslutna till ett eller fler rum. Tvättservice erbjuds i mån av kapacitet etc. mot en avgift om 100 kr per tvätt

Gästgiveriet utgör ett helt våningsplan med fler gemensamma ytor. Här tillgodoses gästerna med en gemensam espresso maskin.

I vår restaurang får gäster gärna äta medtagen frukost. Prata med oss i restaurangen för att tillgå porslin och bestick etc.

Alla våra gäster har 10 % rabatt i vår restaurang som ligger i anslutning till Gästgiveriet.

En bra dag börjar på natten

Därför har vi valt Carpe Diem sängar från serien Sandö med tillhörande
”Luxury bäddmadrasser” för maximal sov-komfort till rummen. 

Praktisk information

Incheckning: 15:00-17:00 eller enligt överenskommelse. Det är gästens ansvar att kontakta oss direkt
Utcheckning: 10:00

Speciella datum
Minimibokning 2 nätter och avser nedan datum
Amaze Festivalen den 28 till 30 juli

Extramadrass
Det tillkommer en extra avgift om 250 kr per natt vid inlåning av extramadrass. Extramadrass är endast möjlig att tillgodose i rum Leonore Lo och Lilian Lindh.
Dimensioner: 90 x 200 cm

2 personer i enkelrummet
Om ni är två gäster i vårt enkelrum, Rosa Lavin, tillkommer en extra avgift om 250 kr. Detta betalas vid ankomst.

Parkering
Vi kan tyvärr ej erbjuda parkering hos oss. Det är endast tillåtet att stanna bilen vid Gästgiveriet vid in- och utcheckning. Det är ej tillåtet att stanna eller parkera på grannarnas parkering. Du hittar både fri- och avgiftsparkering i nära anslutning till Gästgiveriet. För att se parkeringsöversikt på ön, klicka här

Vår Trivselpolicy
Vårt älskade Smögen är otroligt omtyckt och många vill vara där. Det har också lett till ett grannskap med tät bebyggelse. Det finns hus vars långsida går in i grannens kortsida. Boyta behöver ej betyda tillkommande tomtyta. Därför kan det ibland kännas som att du bor i grannens knä. Vi vill ta hänsyn till just grannarna samt våra gäster. Tysta timmar är mellan klockan 00:00 – 08:00.

Är man efter klockan 00:00 fortsatt sugen på kvällens frestelser och flärd är det ca 2 minuter gångavstånd till närmsta fest på Smögenbryggan. Spatsera vidare 10 min och du hamnar i vackra Vallevik som fortsätter leverera efterfester och nakenbad i soluppgången år efter år.

Är det mot förmodan någon gäst som inte följer vår trivselpolicy så förbehåller vi oss rätten att avvisa dessa gäster från Gästgiveriet utan möjlighet till återbetalning.

Vad krävs vid incheckning
Innan incheckningen ska hela boendevistelsen vara fullt betald. Betalningen görs i samband med bokningen och görs via internetbank och/ eller kort.
Fotolegitimation kan komma att krävas.

Legitimation och åldersgräns
Ett giltigt legitimation kan krävas vid incheckning. Lägsta åldersgräns för incheckning är 18 år.

Tjänster
Ej bagageförvaring

Djurfri zon
Det är inte tillåtet att medta hund eller andra djur in på Gästgiveriet. Detta med hänsyn taget till allergiker och astmatiker.

Rökfritt
Rökfritt Gästgiveri. Gäller gästrum samt allmänna utrymmen.

Vid mer brådskande och akuta ärenden se kontaktlista och telefonnummer i kontaktboken som det informeras om vid inkomst.

Bokningspolicy
Samtliga bokningar förskottsbetalas och sker i samband med bokningen.

Vi förbehåller oss rätten att avboka bokade rum om gästen i samband med incheckning och/ eller under vistelsen visar tecken på användning av narkotika och/ eller en alkoholkonsumtion så stor att de utgör fara för sig själv och/ eller andra.

Gästgiveriet är litet och då vi endast har ett begränsat antal rum har det blivit väldigt eftertraktat för våra gäster att komma hit. Detta medför att vi ej kan erbjuda avbokningsbara rum.

Bokningen är bindande och går ej att avboka. Det sker ingen återbetalning, ändring eller avbokning vid utebliven ankomst eller annat förhinder.

Lås och säkerhet
Alla dörrar är försedda med kodlås